donderdag 4 februari 2016

Leesweekje van Crienus

En daar zijn we weer.
Door omstandigheden werd mij gevraagd of ik donderdag al mijn lees week klaar kon hebben ...... Paar dagen eerder dus.
Potver en nu is het al woensdagavond 23:00 en moet ik dus als een malle gaan typen.     
Tja, het werken in de horeca he! Het is mijn lust en mijn leven, maar af en toe zo hectisch. Valentijn komt er aan en dus moet er een mooi drie gangen menu in elkaar geflanst worden.

En vanaf maart willen we met de nieuwe kaart beginnen. Dus denken, denken en proberen, proberen .... Super leuk maar de tijd vliegt en opeens ben je twee uur later klaar dan gepland. En dat heeft ook weer zijn weerslag op het lezen, helaas! Het geslepen messen is nu zo ongeveer op de helft en ik ben niet over enthousiast, helaas! Recensie volgt  nog, dus ik ga er verder nog niet heel veel over zeggen. U leest het vanzelf. 

Het oorlogsboek "De fotograaf van Auswitch" is ook uit. Heftig verhaal en anders dan andere boeken die ik las. Nu ga ik in het nieuwe boek van Baldacci beginnen, want die stond ook nog op de recensie lijst.... Ennnnn ,misschien komt er nog een gave duo aan met inkelief! Maar dat hoor ik nog. We hebben er zin in! 
Nu maar eens nadenken wat er fout ging met het chocolade dessert wat ik vandaag probeerde voor Valentijnsdag en daarna gauw verder in mijn boek. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten